INAQ fremstår nå i ny drakt – lanserer ny visuell profil

INAQ ble stiftet i 2000 og etablert som konsulentselskap i 2002. Vi er en allsidig gjeng med konsulenter som bistår sjømatselskaper med små og store oppgaver.

Vi som jobber i INAQ har høy kompetanse,  lang erfaring  og god innsikt i sjømatbransjen.

Etter mer enn 20 år er det på tide med litt fornyelse, og INAQ fremstår nå i ny drakt.

INAQ har fått en ny logo som kommer bedre frem på digitale flater. Den er inspirert av v-mønsteret i fiskens muskler – en evolusjonær spissing som øker fiskens svømmeeffektivitet. Denne logoen bidrar til å vise at INAQ har muskler til å levere fremdrift og skyvekraft slik at kundene våre når sine mål.

I den nye profilen er det valgt en fargepalett som speiler morgenlyset ved kysten gjennom ulike årstider, og forløpninger som representerer skiftende fargetoner over hav og himmel. Dette gir en stemning som INAQ håper alle kan kjenne seg igjen i – den vakre naturen langs kysten og det flotte kystmiljøet er noe av grunnen til at vi trives så godt i sjømatnæringen.

Vi synes dette ble ganske stilig og gleder oss til å ta den nye profilen i bruk. Det vil bli en gradvis innfasing gjennom det kommende året.

Det skjer også andre spennende ting hos INAQ. Vi har blant annet fått noen nye medarbeidere som vi gleder oss til å presentere.

Følg med på nyheter fra INAQ fremover!