Roger Oddebug ansatt som seniorrådgiver i INAQ AS

Roger Oddebug (42) er ansatt som seniorrådgiver i INAQ og vil starte 1. juni. Roger kommer fra stillingen som finansdirektør i RAS-leverandøren Nofitech.

Han er utdannet siviløkonom/master i strategi og ledelse ved Norges Handelshøyskole, samt master i regnskap og revisjon ved BI. INAQ AS er et rådgivningsselskap med fokus på strategi, forretningsutvikling og finansielle tjenester. INAQs hovedmålsetning er å bistå kunder i Norge og internasjonalt, spesielt innen akvakultur- og fiskerinæringen, basert på over 30 års erfaring fra både industri og forskning. INAQ har i dag aktiviteter på fem kontinent og ønsker å være den foretrukne partner for virksomheter som trenger bistand med sjømatrelaterte problemstillinger.

Roger kommer opprinnelig fra Kyrksæteræra i Trøndelag, har vokst opp tett på og arbeidet i sjømatnæringen, først som røkter fra tidlig tenåringsalder, siden revisor og konsulent med fokus på blant annet akvakultur i PwC, før han i nærmere ti år har hatt lederposisjoner i betydningsfulle og internasjonalt rettede leverandørvirksomheter som AquaGen og Nofitech. Erfaringene omfatter blant annet arbeid med komplekse kommersielle samarbeidsavtaler, ledelse og utvikling av virksomhetsområder, fusjoner og oppkjøp i Europa, Asia og Sør-Amerika, herunder med roller både på kjøper- og selgersiden, samt som rådgiver. Roger har innehatt styreverv i akvakulturselskaper i flere land.

Med sin sterke forståelse for og erfaring fra verdikjede akvakultur og brede erfaring fra både operativ ledelse og rådgivning til næringen, vil Roger styrke INAQs kapasitet når det gjelder å bistå kunder i en spennende utvikling for sjømatnæringen.

– Jeg gleder meg til å starte i INAQ. Det blir morsomt å lære fra og samarbeide med den imponerende sammensetningen av kompetanse som finnes i selskapet. Jeg ser spesielt fram til å arbeide kreativt sammen med gode kolleger og kunder for å løse kundenes problemstillinger og hjelpe dem med å realisere sine ambisjoner, sier han.

Roger vil i første omgang konsentrere seg om oppdrag knyttet til strategisk rådgivning, forretningsutvikling, fusjoner og oppkjøp i Norge og internasjonalt.